קישור ל-RSS
העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו; לא בגלל שאנשים הם רעים
    
אלא בגלל שאנשים לא עושים דבר בקשר לכך
    
מגזין הכיבוש - חיים תחת כיבוש
עמוד הבית
  
חזרה
 
הדפס
  
שלח לחבר
חשד ל"תג מחיר": רכב הוצת בכפר פלסטיני
walla
ניר יהב ויהושע בריינר
27/01/11
http://news.walla.co.il/?w=/2/1785473
חשד לפעולת `תג מחיר` בכפר הפלסטיני עינאבוס. הפלסטינים מדווחים היום (חמישי) כי מתנחלים הציתו כלי רכב בכפר שבשומרון, ריססו כתובות על קירות בכפר וניפצו חלונות. אנשי זיהוי פלילי של משטרת ש`י נשלחו למקום בליווי צבאי על מנת לחקור את האירוע. גורמים במערכת הביטחון מעריכים כי מדובר בפעולת `תג מחיר` על הרס מבנים במאחז `אלי עין` שליד שילה לפני כשבועיים.
תושב עינאבוס, מחמוד ריאן, סיפר לוואלה! חדשות כי בשעה שלוש בבוקר שמע צעקות ולא הבין במה מדובר. `בבוקר התעוררתי וגילית הרבה כלי רכב של צה`ל במקום. כשעברתי ליד ביתו של אחד משכניי, גיליתי שרכבו שרוף ולידו רוססה כתובת בעברית `אלי עין - לא נשכח`. זה קרה באזור לא פעם. המתנחלים פוגעים הרבה פעמים במכוניות שלנו ובבתים שלנו`.
בתוך כך, מטען דמה הונח הלילה סמוך למאחז חוות גלעד שבשומרון. תושבי המאחז שגילו את המטען הזעיקו את כוחות צה`ל. לאחר בדיקה הוברר כי מדובר ברימון הלם, שהוסווה כמטען חבלה. המטען טופל על ידי חבלנים.
ד נ
קישורים למאמרים האחרונים בנושא
סוף שבוע של הפגנות בדרישה להפסקת אש והחזרת החטופים
מנסים לשמור על שפיות
זה אינו "מבצע נגד טרור"- זהו נסיון לדכא מרד