קישור ל-RSS
העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו; לא בגלל שאנשים הם רעים
    
אלא בגלל שאנשים לא עושים דבר בקשר לכך
    
מגזין הכיבוש - חיים תחת כיבוש
עמוד הבית
  
חזרה
 
הדפס
  
שלח לחבר
הנשיא עבאס בברלין:המחויבות ההיסטורית של גרמניה לישראל אינה סותרת הקמת מדינה פלסטינית
מאת סוכנות הידיעות הפלסטינית וואפא
6.5.2011
http://hebrew.wafa.ps/index.php?action=detail&id=42431
`אנחנו נחושים ללכת לאו`ם ולבקש הכרה במדינה כי השאיפה שלנו הקמת מדינה עצמאית בגבולות 67` אמר הנשיא עבאס במסיבת עיתונאים עם הקנצלרית אנג`ילה מרקל בברלין
הנשיא עבאס הגיע לגרמניה בתקווה לשכנע את גרמניה בחשיבות ההכרה במדינה הפלסטינית. `אנו רוצים לומר לעולם כולו כי לא הצלחנו, באמצעות המשא ומתן, לקבל מדינה, ולשאול את מנהיגי העולם מה דעתם על כך` אמר הנשיא והוסיף `האם העולם מוכן להסכים שהעם הפלסטיני יישאר תחת הכיבוש?`.
הנשיא עבאס הדגיש במסיבת העיתונאים כי בחודש ספטמבר אשתקד אמר הנשיא אובמה כי רצונו לראות מדינה פלסטינית חברה באו`ם עד חודש ספטמבר הבא. `אנו לא הולכים לאו`ם לכפות על אומות העולם שיכירו בנו, אלא לשאול האם הם מוכנים לתת יד להמשך כיבוש העם הפלסטיני`.
הנשיא הדגיש בפני המארחת שלו מרקל כי המחויבות ההיסטורית של גרמניה לישראל אינה סותרת את העמדה שלנו להקמת מדינה פלסטינית.
הנשיא ציין כי חמאס הוא חלק בלתי נפרד מהעם הפלסטיני, אם הם באופוזיציה או לא, אבל הוא מדבר בשם העם הפלסטיני כולו על מנת להגיע להסכם שלום עם ישראל.
יכ
קישורים למאמרים האחרונים בנושא
סוף שבוע של הפגנות בדרישה להפסקת אש והחזרת החטופים
מנסים לשמור על שפיות
זה אינו "מבצע נגד טרור"- זהו נסיון לדכא מרד